Siirry sisältöön

Elokuun aikana tulossa ammattilaisille suunnattuja ONLINE täydennyskoulutuksia!

STAY TUNED!

MESOSKINLINE

Tietoa ei-invasiivisesta mesoterapiasta 
Ei-invasiivinen mesoterapia on kattava vaihtoehto perinteiselle mesoterapialle, jossa vaikuttavaa ainetta lisätään ihonalaiseen kudokseen useiden mikroneulan punkturointien avulla sen sijasta, että sitä injektoidaan.
 Mikä on ei-invasiivinen mesoterapia?
 Ei-invasiivisen mesoterapian aikana aktiiviset aineet (erityyppiset geelityypit) työnnetään kudokseen eri menetelmillä.  
 lasertekniikka sähköiset impulssit erityiset meso-moduulit mikro-neula (derma-kynä, iho-kynä, telat ja vastaavat)  
 Hoidolla on mukava rentouttava vaikutus, ja jälkeenpäin asiakas kokee samanlaiset tunteet kuin hyvän hieronnan jälkeen. 
  Asiakas tuntee olevansa raikas ja rento, koska verenkiertoa stimuloidaan ja happea ja ravinteita on kuljetettu soluihinsa.
 He tuntevat kirjaimellisesti, että heidän energiatasonsa on palautettu. 
Hoitotavoite: Ei-invasiivinen mesoterapia on tehokas ja kivuton menetelmä hoitomuotojen, ryppyjen hoitoon ja ihon kiinteyttämiseen. 
Mitä alueita hoidetaan noninvasiivisella mesoterapialla?
 kasvot 
päänahka 
kaula ja dekoltee 
olkavarret
 kädet 
reidet (edessä ja takana) 
takapuoli 
vatsan alue
 rinta 
Kuinka ei-invasiivinen mesoterapia vaikuttaa ryppyihin ja ikääntyvään ihoon?
 Kun ruumiissa ei ole invasiivista mesoterapiaa, voit odottaa seuraavaa: parannukset ihonalaisessa mikroverenkierrossa ja aineenvaihdunnassa helpompi imukudoksen virtaus ja myöhemmin vähentävä selluliitti lisääntynyt rasvan menetys (käsiteltyjen osien vähentyminen) lihasten stimulointi ja kollageenin muodostumisen stimulointi merkittävä ihoa kiinteyttävä kudoksen uudistuminen venytysmerkkiin tai arpiin hiuskasvun stimulointi ja passiivisten hiusrakkuloiden aktivoituminen, samoin kuin hiustenlähtön lopettaminen ilman sivuvaikutuksia 
Ryppyjen ja ikääntyvän ihon ei-invasiivisilla mesoterapiahoidoilla voit odottaa: lisääntynyt kollageenin ja elastiinin tuotanto kosteus, sävyntäminen ja ihon yleinen elvyttäminen detox ja suoja vapaita radikaaleja vastaan tasainen ihon sävy (pigmenttipisteille) ekspressioviivojen nopea ja merkittävä vähentäminen silmien alla olevien laukkujen selvä väheneminen 
 Mitä hyötyä ei-invasiivisesta mesoterapiasta on?
 kivuton, mukava ja rentouttava hoito asiakkaalle ei ole erityisiä jälkipalveluita koskevia rajoituksia tai vaatimuksia ei mustelmia tai muita ei-toivottuja jälkiä mesoterapiasta iho paranee ilman pitkiä odotusaikoja; asiakas voi käyttää mineraalimeikkiä heti hoidon jälkeen 
Hoitokuuri ja hoitojen lukumäärä?
 5-vaiheinen hoitokurssi mesoskinline®-tuotteilla  
 Puhdista iho MESO PURE PEEL -peelillä 
Puuduta tarvittaessa MESO PAIN REDUCE -voiteella 
Käsittele mesoskinline® MESO COCKTAIL 
Viimeistele MESO ANTI-AGE MASKilla 
Suojaa iho MESO-lifting ja protect tuotteella  
 Suosittelemme suorittamaan seuraavia sarjahoitoja: 
  8-10 hoitoa (yli 50-vuotiaat asiakkaat)
 6-8 hoitoa (yli 40-vuotiaat asiakkaat)
 4-6 hoitoa (yli 35-vuotiaat asiakkaat) 
3-4 hoitoa (yli 25-vuotiaat asiakkaat)
 
Hoidot tehdään välillä 7-10 vuorokauden tauolla ihon herkkyysasteesta riippuen.   Nopeampien tulosten saavuttamiseksi voidaan suorittaa kaksi hoitoa viikossa (vain iholle, jolla on luonnollisesti nopea paranemisprosessi ja joissa hoidot suoritetaan käyttämällä muovimoduulia ) 

  Ylläpito 3-6 kuukauden välein . Vinkkejä parempaan ylläpitoon ja kotihoitoon: Levitä voidetta 50+ "Meso Lift and Protect" -suojainta ympäri vuoden välttääksesi ikääntymismerkkien lisääntymistä auringon johdosta . 
Levitä kuori viikoittain Meso Pure Peel -lapuilla varmistaaksesi ihon uusimisen ja stimuloimaan kollageenin muodostumista solujen rakennuspalikkana. 
Käytä sopivaa meso-cocktailia seerumia yövoiteen alla.
 Tämä säilyttää samojen vaikuttavien aineiden siirtymisen kuin sarjahoidon aikana ja siten kaksinkertaistaa niiden vaikutuksen Kenelle tämäntyyppinen hoito on?
 Hoito sopii sekä miehille että naisille ilman terveysongelmia. Ennen hoitoa asiakasta pyydetään varaamaan lyhyt neuvottelu terapeutin kanssa mahdollisista vasta-aiheista.
Ostoskori
There are no products in the cart!
Välisumma
0,00 
Yhteensä
0,00 
Jatka ostoksia
0