Skip to content

Euroopan kuumimmat hoidot nyt Suomessa!

Helsinki Beauty Sparkle on kaksipäiväinen kauneusalan ammattitapahtuma Helsingin keskustassa. Päivien aikana keskitymme kahteen uuteen hoitokokonaisuuteen ja tarjolla on paljon tietoa ja oppia.

 

Hyaluron Pen medical pro

To 25.10.2019 klo 17-21

Hyaluron Pen medical pro on uusi neulaton täyteainehoito JUONTEIDEN TÄYTTÖÖN ja HUULIEN MUOTOILUUN. Tule mukaan kuulemaan uusinta tietoa hyaluron täyteainehoidoista, hyaluron fillereistä ja katsomaan NON STOP demohoitoja.

Meillä on kunnia saada vieraaksemme alan todellinen ammattilainen Salvatore de Caro Italiasta. Hän on fillereiden asiantuntija ja työskentelee Xcelens ja Jalor tuotteiden parissa. Mukana on myös Hyaluron Pen medical pron luoja ja kehittäjä Liina Jokinen. Illan aikana kuulemme lisäksi Kerli Jakobssonin vinkit valokuvaukseen ja siihen miten tuot työsi myyvästi esille.

Hyaluron Penillä voidaan viedä tarvittava määrä täyteaineita tai hoitavia seerumeita neulattomasti ja paikallisesti ihoon sekä lisätä volyymia kasvoihin esimerkiksi hyaluronihapolla. Hyaluronihappo johdetaan ihoon ilmapaineen avulla juuri sitä varten kehitetyllä laitteella. Toimenpide on lähes kivuton ja tulos on luonnollinen.

ILMOITTAUDU mukaan sähköpostilla events@kauneusakatemia.fi.

 

Mesoskinline

Pe 26.10.2019 klo 15-20

Ei-invasiivinen mesoterapia on kattava vaihtoehto perinteiselle mesoterapialle. Tässä vaikuttavaa ainetta lisätään ihonalaiseen kudokseen useiden mikronystyröiden avulla sen sijasta, että sitä injektoidaan neulalla. Tule kuulemaan Mesoskinline hoidoista ja katsomaan NON STOP demohoitoja.

Mukana meillä on luennoimassa Mesoskinlinen luoja ja perustaja, kauneudenhoidon edelläkävijä Aleksandra Kjaersfeld Tanskasta sekä Suomen edustaja Liina Jokinen.

Hoidolla on ihanan rentouttava vaikutus, ja jälkeenpäin asiakas tuntee olevansa raikas, koska verenkiertoa on stimuloitu ja happea ja ravinteita on kuljetettu soluihin. Hoitotavoite: kivuton menetelmä ryppyjen hoitoon ja ihon kiinteyttämiseen. Hoitoalueet: kasvot, päänahka, kaula ja dekoltee, olkavarret, kädet, reidet, takapuoli, vatsan alue sekä rinta.

Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla events@kauneusakatemia.fi.

 

 

Tietoa ei-invasiivisesta mesoterapiasta 
Ei-invasiivinen mesoterapia on kattava vaihtoehto perinteiselle mesoterapialle, jossa vaikuttavaa ainetta lisätään ihonalaiseen kudokseen useiden mikroneulan punkturointien avulla sen sijasta, että sitä injektoidaan.
 Mikä on ei-invasiivinen mesoterapia?
 Ei-invasiivisen mesoterapian aikana aktiiviset aineet (erityyppiset geelityypit) työnnetään kudokseen eri menetelmillä.  
 lasertekniikka sähköiset impulssit erityiset meso-moduulit mikro-neula (derma-kynä, iho-kynä, telat ja vastaavat)  
 Hoidolla on mukava rentouttava vaikutus, ja jälkeenpäin asiakas kokee samanlaiset tunteet kuin hyvän hieronnan jälkeen. 
  Asiakas tuntee olevansa raikas ja rento, koska verenkiertoa stimuloidaan ja happea ja ravinteita on kuljetettu soluihinsa.
 He tuntevat kirjaimellisesti, että heidän energiatasonsa on palautettu. 
Hoitotavoite: Ei-invasiivinen mesoterapia on tehokas ja kivuton menetelmä hoitomuotojen, ryppyjen hoitoon ja ihon kiinteyttämiseen. 
Mitä alueita hoidetaan noninvasiivisella mesoterapialla?
 kasvot 
päänahka 
kaula ja dekoltee 
olkavarret
 kädet 
reidet (edessä ja takana) 
takapuoli 
vatsan alue
 rinta 
Kuinka ei-invasiivinen mesoterapia vaikuttaa ryppyihin ja ikääntyvään ihoon?
 Kun ruumiissa ei ole invasiivista mesoterapiaa, voit odottaa seuraavaa: parannukset ihonalaisessa mikroverenkierrossa ja aineenvaihdunnassa helpompi imukudoksen virtaus ja myöhemmin vähentävä selluliitti lisääntynyt rasvan menetys (käsiteltyjen osien vähentyminen) lihasten stimulointi ja kollageenin muodostumisen stimulointi merkittävä ihoa kiinteyttävä kudoksen uudistuminen venytysmerkkiin tai arpiin hiuskasvun stimulointi ja passiivisten hiusrakkuloiden aktivoituminen, samoin kuin hiustenlähtön lopettaminen ilman sivuvaikutuksia 
Ryppyjen ja ikääntyvän ihon ei-invasiivisilla mesoterapiahoidoilla voit odottaa: lisääntynyt kollageenin ja elastiinin tuotanto kosteus, sävyntäminen ja ihon yleinen elvyttäminen detox ja suoja vapaita radikaaleja vastaan tasainen ihon sävy (pigmenttipisteille) ekspressioviivojen nopea ja merkittävä vähentäminen silmien alla olevien laukkujen selvä väheneminen 
 Mitä hyötyä ei-invasiivisesta mesoterapiasta on?
 kivuton, mukava ja rentouttava hoito asiakkaalle ei ole erityisiä jälkipalveluita koskevia rajoituksia tai vaatimuksia ei mustelmia tai muita ei-toivottuja jälkiä mesoterapiasta iho paranee ilman pitkiä odotusaikoja; asiakas voi käyttää mineraalimeikkiä heti hoidon jälkeen 
Hoitokuuri ja hoitojen lukumäärä?
 5-vaiheinen hoitokurssi mesoskinline®-tuotteilla  
 Puhdista iho MESO PURE PEEL -peelillä 
Puuduta tarvittaessa MESO PAIN REDUCE -voiteella 
Käsittele mesoskinline® MESO COCKTAIL 
Viimeistele MESO ANTI-AGE MASKilla 
Suojaa iho MESO-lifting ja protect tuotteella  
 Suosittelemme suorittamaan seuraavia sarjahoitoja: 
  8-10 hoitoa (yli 50-vuotiaat asiakkaat)
 6-8 hoitoa (yli 40-vuotiaat asiakkaat)
 4-6 hoitoa (yli 35-vuotiaat asiakkaat) 
3-4 hoitoa (yli 25-vuotiaat asiakkaat)
 
Hoidot tehdään välillä 7-10 vuorokauden tauolla ihon herkkyysasteesta riippuen.   Nopeampien tulosten saavuttamiseksi voidaan suorittaa kaksi hoitoa viikossa (vain iholle, jolla on luonnollisesti nopea paranemisprosessi ja joissa hoidot suoritetaan käyttämällä muovimoduulia ) 

  Ylläpito 3-6 kuukauden välein . Vinkkejä parempaan ylläpitoon ja kotihoitoon: Levitä voidetta 50+ "Meso Lift and Protect" -suojainta ympäri vuoden välttääksesi ikääntymismerkkien lisääntymistä auringon johdosta . 
Levitä kuori viikoittain Meso Pure Peel -lapuilla varmistaaksesi ihon uusimisen ja stimuloimaan kollageenin muodostumista solujen rakennuspalikkana. 
Käytä sopivaa meso-cocktailia seerumia yövoiteen alla.
 Tämä säilyttää samojen vaikuttavien aineiden siirtymisen kuin sarjahoidon aikana ja siten kaksinkertaistaa niiden vaikutuksen Kenelle tämäntyyppinen hoito on?
 Hoito sopii sekä miehille että naisille ilman terveysongelmia. Ennen hoitoa asiakasta pyydetään varaamaan lyhyt neuvottelu terapeutin kanssa mahdollisista vasta-aiheista.

Hyaluron Pen Medical Pro

OLE EDELLÄKÄVIJÄ

Etsitkö parasta Hyaluron kynää? Tarjoa parasta hoitoa ja tienaa enemmän!

Hyaluron pen hoito on uusi tapa hoitaa kauneutta. Ei neulaa, ei kipuja eikä ongelmia. Tarjoamme monipuoliset ja kattavat koulutukset, joiden avulla pääset nopeasti mukaamme menestymään. Koulutus sisältää kynän ja aloituspakkauksen. Hyarulon Pen Medical Pro on markkinoiden paras ja vahvin kynä. Tule mukaan ja nappaa oppi ja niksit kokeneilta ammattilaisilta!

HYGIEENISEMPI – KOKO TÄYTTÖ KERRALLA, HELPPO SUOJATA, EI LATAUSVIPUA

TALOUDELLISEMPI – EI AINEHUKKAA  1 ML KERTALATAUS ON MAHDOLLINEN

TURVALLISEMPI – KAKSI TURVALUKKOA

KÄYTTÖALUEET KONEELLE

 1. Huulien syväkosteutus ja kevyt muotoilu

 2. Nasolabiaalit

 3. Marjonetti juonteet

  HYÖDYT AMMATTILAISELLE

  hyaluron pen

  HALUTTU HOITOMUOTO, JOKA VETOAA OLEMASSA OLEVIIN
  SEKÄ POTENTIAALISIIN ASIAKKAISIIN.

  kest%C3%A4vyys.jpg

  PITKÄKESTOINEN
  LAADUKAS KYNÄ ON LUOTETTAVA JA PITKÄKESTOINEN.

  hymy.jpg

  TYYTYVÄISET ASIAKKAAT
  KORKEATASOISET HOITOTULOKSET TAKAAVAT TOISTUVAT
  ASIAKASKÄYNNIT SEKÄ TYYTYVÄISET ASIAKKAAT.

  toiminta.jpg

  HELPPO KÄYTTÄÄ
  JÄNNITYS JA LAUKAISU TAPAHTUU YKSINKERTAISESTI ILMAN VIPUA.

  HYALURON PEN MEDICAL PRO

  • Neulaton

  • EAS (ekstravaimennustoiminto)

  • 1 vuoden takuu

  • CE sertifioitu

  • Materiaali muovi/metalli, pituus 21 cm

  • Syvyys <10mm

  • Tekniikka: Spring power

  • Maksimi lataus 1 ml (100 IU)

  • Yksittäinen käyttömäärä 0.04 ml – 0.5 ml (4 IU – 50 IU)

  • MIKSI HYALURON PEN MEDICAL PRO?

   Kaikka haluaa näyttää nuorelta, tuoreelta ja terveltä. Klassinen kauneudenhoito vaatii aikaa ja toisaalta esteettiset, injektoitavat hoidot saavat aikaa mustelmia ja turvotuksia. Asiakkaat haluavat yleensä nopean ratkaisun, josta on mahdollisimman pieni toipuminen ja vähän kotihoito vaatimuksia. Hyaluron Pen medical pro tarjoaa juuri sen mitä kaivataan: nopea, kivuton ja neulaton hoito ilman pitkiä toipumisia.

   Neulattomistä injektioista on tulossa yhä suositumpia kaikkialla maailmassa. Aikaisemmin monet kosmetologit eivät ole kyenneet tarjoamaan ihon täyteaineita tai mesoterapiaa, koska tämä oli mahdollista vain klassisen ryppypistoksen avulla. Monissa maissa injektioita voi kuitenkin suorittaa vain lääkärit ja lääketieteen ammattilaiset.

   MITEN SE TOIMII?

   Hyaluron Pen medical pro kynän avulla Hyaluronhappo viedään ihon alle korkealla paineella ilman neulaa. Esiasetettu paine määrittää sen, kuinka syvälle Hyaluronihappo tunkeutuu, eli mihin kohdekudokseen se injektoidaan. Tämä uusi menetelmä johtaa vähemmän traumaa ja kipua ja. Aktiiviset aineosat jakautuvat tasaisemmin verrattuna neulalla laitettuihin ainesisiin.

   FAKTOJA

   • Nestemäiset ja kiinteät lääkkeetalhaiset injektiomäärät

   • Ruiskutus millisekuntien kuluessa

   • Hellävarainen kudokselle

   • Ei ole Infektioriskiä

   • Käytettävät materiaalit kotitalousjätettä (ei ongelmajätettä)

   • Asiakkaan ei tarvitse pelätä

   • Nopea, helppo ja turvallinen käyttää

    MENESTY KANSSAMME

    Luo oma ura, me autamme sinua menestymään. Tarjoa mullistavaa kauneudenhoitoa, ole edelläkävijä ja tienaa enemmän. Tule mukaan ja liity Hyaluron pen medical pro vahvojen ammattilaisten joukkoon jo tänään.

               ALOITA UUSI TIE URALLASI!

    ASIAKKAAN HYÖDYT

    Neulaton, taustalla yli 60 vuoden lääketieteelliset tutkimukset. Nyt kauneudenhoitoon ei enää tarvita neulapistoksia

    Pitkäkestoinen, hoidon tulokset ovat uskomattomia vielä muutamien viikkojenkin jälkeen, useamman hoitokerran jälkeen jopa kuukausia.

    Luonnollinen lopputulos, Hyaluronihappo levittyy tasaisesti, jolla saadaan aikaan luonnollisen näköinen lopputulos.

    Lähes kivuton, laite on suunniteltu niin, että kipu injektion aikana ja jälkeen on hyvin vähäistä.

    KOULUTUS SISÄLTÄÄ

    Laitteen käytön opettelu
    Miten ja mille alueille sitä voi käyttää?

    Vinkit ja niksit
    Koulutus tarjoaa oikotien vinkkien ja niksien oppimiseen. Opit vinkit ja niksit nopeasti, joita ammattilaiset ovat ottaneet haltuun pitkään!

    Suuri ammattilaisten tietotaito
    Koko koulutuskonseptin on kehitetty huolellisesti ammattilaistiimin avulla!

    Opi työskentelemään tehokkaasti
    Säästä rahaa ja lisää myyntiä

    Lisää asiakastyytyväisyyttä
    Saat käyttökelpoisia menestysreseptejä asiakkaidesi tyytyväisyyden parantamiseksi.

    Anna meidän sertifioida taitosi
    Koulutuksen menestyksekkäästi suorittaneet oppilaat saavat taidoistaan sertifikaatin.

    Hyaluron Pen Medical Pro koulutus (sis. aloituspaketin)

Nyt HYALYRON-täyteaineet ilman pistoksia!

Kyllä, luit sen oikein, nyt se on mahdollista!

Tämän hoidon ansiosta voidaan viedä tarvittava määrä täyteaineita tai hoitavia seerumeita paikallisesti ihoon ja lisätä volyymiakasvoihin, esimerkiksi Hyaluronihapolla!

Hyaluronihappo johdetaan ihoon korkean paineen avulla, juuri sitä varten kehitetyllä koneella.

Hyaluronpen-kone on suunniteltu ja valmistettu Saksassa.

Kun hoito on neulaton, niin se on sallittu kauneudenhoidon ammattilaisillekin.

Edut asiakkaille:

– Neulaton huulientäyttö
– Nasolabial- ja marionette-ryppyjen juonteita tasoittava vaikutus – Ei käytetä injektioneulaa
– Ei leikkausta
– Ei mahdollisuutta arpeutumiseen
– Paljon vähemmän tuskallista kuin neulanpistokset
– Ei tarvita puudutusta
– Välitön vaikutus
– Nopea hoito

Maahantuonti ja koulutukset: Kauneusakatemia Liina Oy
Info : liina@kauneusakatemia.fi

Hei kaikki rakkaat kauneusalan ammattilaiset ja siitä kiinnostuneet 😍 Olemme todella innoissamme kun voimme lopulta näyttää jotain, mitä olemme jo hetken valmistelleet ensi vuodelle. Haluamme kehittää entisestään koulutuksiamme ja tätä varten tulemme ottamaan vähitellen käyttöön oman verkko-oppimisympäristömme. Sen ansiosta oppilaamme voivat opiskella aiheen teoriaa ja tutustua opetusvideoihin jo ennen lähiopetustunteja, jolloin voimme niissä keskittyä siihen tärkeimpään eli harjoitustöiden tekemiseen ja tekemällä oppimiseen. Ympäristön ansiosta myös harjoitustöiden palauttamisesta tulee helpompaa ja voimme jakaa kursseilta valmistuneille virallisia osaamismerkkejä 🥇 Www https://www.kauneusakatemia.fi Facebook https://www.facebook.com/kauneusakate… Instagram https://www.instagram.com/kauneusakat…

 

LaBina nosti 1.4.2018 alkaen neulojen hintoja, täten myös me joudumme nostamaan hintoja. Meillä samat hinnat kuin LaBinalla.

Teidän iloksi nostamme hinnat vasta 1.5.2018 alkaen.

Symphony
1 Liner 66,50€ 👉🏽 66,80€
1 Micro 74€ 👉🏽 74€
3 Liner 74€ 👉🏽 74€
3 Outline 80€ 👉🏽 90,40€
5 Shader 82,50€ 👉🏽 83,20€

Advance
1 Nano N1 106€ 👉🏽 119,70€
1 Micro 102,30€ 👉🏽 119,05€
1 Liner 95€ 👉🏽 100,45€
3 Micro 119,70€ 👉🏽132,10€
3 Liner 102,30€ 👉🏽 113,50€
3 Outline 118,50€ 👉🏽 122,80€
5 Shader 126€ 👉🏽 130,20€

Nyt on hyvä tilaisuus tilata varasto kuntoon vanhoilla hinnoilla. Mikäli verkkokauppastamme ei tällä hetkellä löydy kaipaamiasi neuloja, laita viesti s-postiin: info@kauneusakatemia.fi 👩🏽‍💻 Näin saamme tilattua ne vielä tämän kuukauden aikana sinulle. 📦

P.S. Pigmenttien hinnat pysyvät samana. 😉

Lähetämme tilaukset tästä lähin aina tiistaisin ja torstaisin. Mikäli teet tilauksen ennen klo 14 tiistaina/torstaina ehtii se vielä sen päivän tilaukseen.

Lähetyksissä käytämme Matkahuollon lähetys palvelua. Saat tekstiviestitse lähetystunnuksen puhelimeesi, kun tilaus on lähetetty. 📦

Mikäli tarvitset tilauksesi nopeammin, infoathan siitä meitä osoitteeseen info@kauneusakatemia.fi tai tilausta tehdessä verkkokaupassa Lisätieto osioon, jotta voimme palvella sinua entistä paremmin. 👩🏽‍💻

Kevät terkuin 🌸☀
Kauneusakatemia

Partners wanted ‼️‼️‼️

Etsimme Sinua 💞 💎tekemään yhteistyötä kanssamme❣️

Järjestämme kauneusalan koulutuksia ympäri Suomea. Koulutukset tapahtuu pienryhmissä ja meillä on vahva ammattitaito alalta👌🏻

Jos kiinnostuit ota yhteyttä ❣️
liina@kauneusakatemia.fi

Suurin ja maailman tunnetuin Phibrows Microblading Academy on akatemia, jossa koulutetaan alan parhaimmaksi tekijäksi. 

Meillä on myös verkostotuki, CrafMaster online 6kk, sisältäen parhaimmat tekniikat ja tuotteet.

Oletko kiinnostunut Microblading tekniikasta ja etsit alan parasta koulutusta?

Koulutus tapahtuu Porissa 2.12.2017 – 3.12.2017

Master Thuy Tran kouluttaa teidät suomen kielellä. Kaksi viikkoa ennen koulutusta aloitamme Viber verkostossa, jolloin Master opastaa teitä etukäteen muotojen piirtämisessä.

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta alalta. Koulutuksen aikana opit perusteellisesti työstämään kulmien ainutlaatuista muotoilua askel askeleelta.

2 koulutuspäivän sisältö: 

1. Päivä – Teoria ja piirtäminen lateksin päällä
2. Päivä – Työskentely malleille sekä Masterin tuki ja ohjaus.

6 kk pituinen CraftMaster online tuki, jota valvoo Master.

Saadakseen sertifikaatin oppilaiden on suoritettava 11 koulutusvaihetta. Phibrows sertifikaatti on kansainvälisesti tunnustettu sekä hyvin arvostettu.

PhiApps on ohjelma, jolla mitataan kulmien symmetrisyys.

Kurssin varausmaksu on 750 € ja loput maksusta suoritetaan vasta koulutuksen yhteydessä. Koulutus on mahdollista myös maksaa osamaksuna.
Kurssin  kokonaishinta on 2000 €+ alv 24 % .

Hinta sisältää koulutuksen lisäksi aloituspaketin, jonka arvo on 940 €.

Aloituspaketti Premium kit sisältää: 

 • PhiBrows disposable tool – eccentric – U blade (1 box – 10 pcs.)
 • PhiBrows disposable tool – classic – 14 blade (1 box – 10 pcs.)
 • PhiBrows disposable tool – classic – U blade (1 box – 10 pcs.)
 • 1 classic tool plus screw of the eccentric tool)
 • 1 eccentric tool plus screw of classic tool
 • 1 Phi tool
 • 1 package of silicone caps – 50 pieces
 • Latex – 3 pieces.
 • ScissorsTweezers
 • 2 mineral pencils
 • 5 elementary pigments (10ml)
  • Brown 1,2,3
  • Golden brown
  • Fox
 • 3 auxiliary pigments (10ml)
  • Sunset
  • Arabian night
  • Warm effect
 • 50 blades (U blades)
 • PhiSchield Skin Candy (50 pieces)
 • Phi compass *lasts up to 90 treatments

Odotamme innolla kurssia sekä uusien oppilaiden tapaamista!

Valitse vain parasta itsellesi, yritystoiminnallesi sekä asiakkaillesi.

Ohjaamme sinut alan huipulle ja osaksi Branko Babic Microblading Akatemiaa! Tervetuloa koulutukseen!

Varaa paikkasi ajoissa ja ole työssäsi huipulla!

Varaa paikkasi kurssille tästä

Ilmoittautumiset ja lisätietoa:
Thuy Tran
Phibrowsfinland@gmail.com
0440553234

Kauneusakatemiassa käyttää omissa koulutuksissa ja töissä, sekä jälleenmyy korkeanlaatuisia pigmentteja Saksasta.

Labina Permanent Line -väritiedote

Allergiset reaktiot ja ihotulehdukset eivät ole toivottuja sivuvaikutuksia tatuointi- tai pigmentointimeikkikäsittelyissä.

Allergiset reaktiot johtuen pigmenttien aineista:

Usein allergiset reaktiot johtuvat pigmenttien säilöntäaineista tai metallipitoisista aineista erityisesti raskasmetalleista kuten sinkistä, coboltista, kromista ja muista allergioita aiheuttavista aineista.

Epäpuhtaudet ja Azo-väriaineet pigmenteissä:

Toisena vaarana terveydelle ovat epäpuhtaudet väriaineseoksissa ja määrätyt Azo-väriaineet, jotka voivat jakautua syöpää aiheuttaviksi aromaattisiksi aminohapoiksi. Sellaiset Azo-väriainet voivat aiheuttaa myös riskin, kun tatuointeja ja kestomeikkejä poistetaan lasertekniikalla. Ne voivat rikkoutua syöpää aiheuttaviksi aminohapoiksi laserin säteestä, jonka jälkeen ne kulkeutuvat kaikkialle kehoon verenkierron mukana.

LAIT JA SÄÄDÖKSET

Saksan tasavallan kosmetiikkakomissio riskiarvioinnille (BfR) on käsitellyt toukokuusta 2000 lähtien tatuointipigmenttien aiheuttamaa problematiikkaa suositellen laillista toimenpidettä näiden pigmenttien käytöstä. Pigmentit, jotka täyttävät lainmukaiset vaatimukset takaavat korkealaatuisen suojan asiakkaille ja vähentävät mahdollisia terveysriskejä.

Euroopparaadin päätöksiä:

Euroopparaati on viime vuosina säätänyt päätöksiä tatuointi- ja pigmentointivärien käytöstä lisäten asiakkaiden suojaa. Päätökset perustuu useiden keskusteluiden, kokemusten ja analyysien lopputulokseen eri jäsenmaista.

Saksan tatuointiainesäännös:

Euroopparaadin päätöksiin perustuen Saksan ensimmäinen tatuointiaineiden säännös tuli voimaan 1.5.2009. Suurimmalta osalta se perustuu Eurooparaadin päätöksiin ja viittaa Saksan kosmetiikkasäännöksiin.

Olennaisia osia päätöksistä kuten raja-arvojen asettaminen raskasmetalleille tai polysyklisille aromaattisille hiilivedyille (PAH-yhdisteet) ei liitetty säännöksiin.

Yli 1000 kiellettyn ainesosan ja kemikaalin joukkoon lukeutuvat syöpää aiheuttavat Azo pigmentit ja aromaattiset aminohapot, allergisoivat ja herkkyyttä aiheuttavat p-Fenyleenidiamiini (PPD) ja muut aineosat, jotka on hyväksytty tähän mennessä. Ne oletetaan olevan vaaraksi terveydelle.

Tatuointisäännökset ei sido vain tatuoija vaan myös pigmenttien valmistajia, niiden jälleenmyyjiä ja kaikkia, jotka tekevät kestomeikkauksia Saksassa.

LaBina pigmentit, joiden Euroopan myynnistä vastaa PERMANENT-Line GmbH&Co. KG, täyttävät lailliset vaatimukset.

Saksalainen tuottaja, joka valmistaa pigmentimme, on erikoistunut valmistamaan tatuointi- ja pigmenttivärejä jo yli 15 vuoden ajan.

Ennen jokaista uutta tuotantoerää kaikki relevantit pigmenttivärien raaka-aineet analysoidaan ennen käyttöönottoa hyväksytyissä teknisissä laboratorioissa jopa 60 erilaisen parametrin mukaan. Samoin tarkistetaan, että ne noudattavat laillisia säännöksiä ja suosituksia.

LaBina pigmenttivärit eivät sisällä cadmiumia, chromaattia, elohopeaa, seleeniä, telluriumia, thalliumia, urania tai nestemäisiä bariumyhdisteitä.

Kaikki antimoni, arsenikki, bariumsulfaatti, lyijy, kromi ja sinkki määrät vastaavat Euroopparaadin päätöksiä  ja ovat alle suositeltujen kriittisten raja-arvojen.
Pigmenttiväriemme huolellinen tutkiminen ylittää Saksan tatuointiaineiden säännösten lainmukaiset vaatimukset.

Ennakoiden tulevia säännöksia, raaka-aineet analysoidaan jo nyt laajasti niiden raskasmetallien sisällöstä.

Ei alkoholia säilytysaineena

LaBina pigmentteissä käytämme tislattua vettä, samaa mitä myös käytetään injektioissa. Useat allergiset reaktiot pigmentointien jälkeen johtuvat käytetyistä säilöntäaineista kuten parabeeneistä. Lisäksi itiöt pigmenttiväreissä voivat aiheuttaa tulehduksia. On mahdollista, että kehon kohonnut immuunisuoja, jonka aiheuttaa kehon tulehdustila, ilmenee kohonneena vastareaktiona pigmenteille heti pigmenttikäsittelyn jälkeen, jonka seurauksena ilmenee voimakasta pigmenttivärin hylkimistä ja aiheutta haalean tai läikikkään pigmentoinnin. Jopa kuolleet itiöt voivat aiheuttaa pitkän ajan kuluessa negatiivisia reaktioita kehossa. Sen takia on erityisen tärkeää valmistaa jo alusta alkaen puhtaita, virheettömiä ja mikrobiologisesti stabiileja värejä. Alkoholi on kokemuksiemme mukaan vain rajallisesti käytettävissä pigmentointiväreissä, koska vain korkeaprosenttinen alkoholi kuten etanoli tai isopropanoli tappavat tehokkaasti kaikki itiöt. Jos alkoholi haihtuu säilytyksen aikana, voi jäljelle jäävä osa pigmenttiväristä toimia jopa ravintona mikro- organismeille ja siten tarjoaa pohjan itiöiden lisääntymiselle. Alkoholi kuivuu, ärsyttää ihoa käsittelyn aikana ja monille ihmisille se tuntuu epämielyttävältä juuri pigmentoidulla iholla.

Sen takia valmistajamme eivät käytä alkoholia LaBina pigmenteissä. Kuitenkin heidän tuotteensa tarjoavat erittäin hyvän perustan, että ne täyttävät tulevaisuuden säännökset koskien mikrobiologiaa pigmenttiväreissä.

Rautaoxideita ei lisätty pigmentteihin

LaBina Pigmentierfarben eivät sisällä rautaoksiidia. Kokemuksemme mukaan rautaoksiidit aiheuttavat usein jo muutman kuukauden kulutta kulmakarvojen pigmentoinnin värin muuttumisen ruskeasta oranssiksi/punertavaksi.

Jos kulmakarvojen pigmentointi on muuttunut punertavaksi, se voidaan korjata ja parantaa useimmissa tapaukseissa uudelleenkäsittelyllä meidän pigmentoinnilla.

Mitä useimmin kulmia on pigmentointu toistuvasti väreillä, jotka sisältävät rautaoksidia, sitä vaikeampaa on saavutta toivottu tulos, kun väriä korjataan.

Ei rajoitusta MRI-kuvauksien kanssa

Magneettikuvaus

Magneettikuvauksissa potilaan keho joutuu voimakkaan magneettikehän vaikutukseen, jonka takia emme käytä rautaoksiideja pigmenttiväreissämme. Koska pigmentoinnit, joiden värit sisältävät rautaa voivat lämmetä MRI kuvauksen aikana ja aiheuttaa ihon punaisuuta ja lieviä palovammoja iholle, missä niitä on käytetty. Kuvauksissa magneetti vetää puoleensa pigmentissä olevia ihonalaisia rautahiukkasia ja saa ne värisemään.

LaBina pigmenttien kanssa tätä vaaraa ei ole.

Novoxx-teknologian ansiosta itiövapaa

Novoxxin käytön ansiosta värimme ovat itiövapaita. Se tappaa itiöt, hiivat ja sienet. novoxxia käytetään onnistuneesti pigmenttisävyissä jo vuodesta 2004.
Mitä novoxx on?

novoxx on mineraalien yhdistelmä, joka on mullistanut turvallisen pigmenttivärien valmistuksen. Sen mikro- hienolla valkoisella jauheella on monia positiivisia ominaisuuksia. Tutkimukset todistavat, että se on yhtä harmitonta kuin implanttiaineet lääketieteessä.

Mihin novoxx vaikuttaa

Kun novoxx alkujaan löydettiin, oli pigmenttituottajilla haaste kehittää teknologia, jolla valmistaa mikro-biologisesti turvallisia kestomeikkivärejä.

Novoxx ratkaisee ongelmat avattujen pullojen säilyttämisessä pidempiä aikoja ja pigmenttien säilyvyydessä. Koska novoxx on kiinteää ainetta, se ei voi haihtua. Pullon perusnesteen vähentyessä nousee novoxxin konsentraatio pullossa ja silloin sen vaikutus itiöiden tuohoamiseen nousee.
Novoxxin imeytyy kehoon eikä keho pidä sitä vieraana aineena eikä mahdollisesti torju sitä
Tiedossamme ei ole yhtään allergista reaktiota, jonka novoxx olisi aiheuttanut pigmenteissä  Novoxxissa käytetyt mineraalit on tarkoitettu tukea haavojen paranemista välittömästi pigmenttikäsittelyn jälkeen. Vastaanotollamme voimme todeta päivittäin, että kutina on paranemisessa pigmentoinnin jälkeen vähäisempää kuin käytettäessä muita tuotteita ilman novoxxia. Siitä johtuen tuloksena on vähemmän ihon ärsytystä ja nähtävästi kauniimpi lopputulos.

Novoxx korostaa värien voimakkuutta

novoxxin hienoksi jauhettu valkoinen kristallinen pulveri LaBinin pigmenttiväreissä luo lisäksi heijastuspintaa, joka kevyesti voimistaa optisesti värin loistoa ja värikylläisyyttä ihon alla. Maksuttomat seurantakäynnit kestomeikkikäsittelyn jälkeen takaa laadun ja kestävyyden.
novoxx on innovatiivinen teknologia, joka täyttää monet käytössä olevat lailliset säännöksen niin Saksassa ja ulkomailla .

LaBina PIGMENTS

PERMANENT-Linessa käytetyt ja PERMANEN-Line GmbH&Co. KG Euroopassa myydyt pigmenttivärit valmistaa tunnettu saksalainen yritys, joka on erikoistunut jo 15 vuoden ajan tatuointi- ja pigmenttivärien valmistamiseen.

LaBina pigmenttivärit täyttävät luonnollisesti lailliset vaatimukset ja menevät vielä niiden vaatimuksissa pidemmälle, mitä lain puitteissa on  määrätty sitovaksi kaikille pigmentoijille ja tatuoijlle tatuoinitaineiden säännöksissä.

Tuotteet markkinoidaan lisäaineettomina ja ilman eläviä organismeja. Ne pysyvät steriilinä myös avaamisen jälkeen kunhan ne säilytetään oikein asianmukaisissa säilytyspulloissa.

LaBina pigmentit eivät sisällä rautaoksiidisia pigmenttejä. Kokeissa löydettyjen raskasmetallien prosenttuallinen määrä on alle Eurooparaadin suosittelemien rajojen.

Ennen jokaista uutta tuotantoerää kaikki relevantit pigmenttivärien raaka-aineet tutkitaan teknisissä laboratorioissa jopa 60 eri parametrin mukaan. Analyysituloksia on saatavilla raskasmetalleista, aromaattisista aminohapoista ja polysyklisistä aromaattisista hiilivedyistä (PAH-yhdisteet).

Tilaa Kauneusakatemian uutiskirjeUutisia kauneusalan ammattilaisille ja alasta kiinnostuneille
0

Ostoskori