Siirry sisältöön

Elokuun aikana tulossa ammattilaisille suunnattuja ONLINE täydennyskoulutuksia!

STAY TUNED!

Euroopan kuumimmat hoidot nyt Suomessa!

Helsinki Beauty Sparkle on kaksipäiväinen kauneusalan ammattitapahtuma Helsingin keskustassa. Päivien aikana keskitymme kahteen uuteen hoitokokonaisuuteen ja tarjolla on paljon tietoa ja oppia.

 

Hyaluron Pen medical pro

To 25.10.2019 klo 17-21

Hyaluron Pen medical pro on uusi neulaton täyteainehoito JUONTEIDEN TÄYTTÖÖN ja HUULIEN MUOTOILUUN. Tule mukaan kuulemaan uusinta tietoa hyaluron täyteainehoidoista, hyaluron fillereistä ja katsomaan NON STOP demohoitoja.

Meillä on kunnia saada vieraaksemme alan todellinen ammattilainen Salvatore de Caro Italiasta. Hän on fillereiden asiantuntija ja työskentelee Xcelens ja Jalor tuotteiden parissa. Mukana on myös Hyaluron Pen medical pron luoja ja kehittäjä Liina Jokinen. Illan aikana kuulemme lisäksi Kerli Jakobssonin vinkit valokuvaukseen ja siihen miten tuot työsi myyvästi esille.

Hyaluron Penillä voidaan viedä tarvittava määrä täyteaineita tai hoitavia seerumeita neulattomasti ja paikallisesti ihoon sekä lisätä volyymia kasvoihin esimerkiksi hyaluronihapolla. Hyaluronihappo johdetaan ihoon ilmapaineen avulla juuri sitä varten kehitetyllä laitteella. Toimenpide on lähes kivuton ja tulos on luonnollinen.

ILMOITTAUDU mukaan sähköpostilla events@kauneusakatemia.fi.

 

Mesoskinline

Pe 26.10.2019 klo 15-20

Ei-invasiivinen mesoterapia on kattava vaihtoehto perinteiselle mesoterapialle. Tässä vaikuttavaa ainetta lisätään ihonalaiseen kudokseen useiden mikronystyröiden avulla sen sijasta, että sitä injektoidaan neulalla. Tule kuulemaan Mesoskinline hoidoista ja katsomaan NON STOP demohoitoja.

Mukana meillä on luennoimassa Mesoskinlinen luoja ja perustaja, kauneudenhoidon edelläkävijä Aleksandra Kjaersfeld Tanskasta sekä Suomen edustaja Liina Jokinen.

Hoidolla on ihanan rentouttava vaikutus, ja jälkeenpäin asiakas tuntee olevansa raikas, koska verenkiertoa on stimuloitu ja happea ja ravinteita on kuljetettu soluihin. Hoitotavoite: kivuton menetelmä ryppyjen hoitoon ja ihon kiinteyttämiseen. Hoitoalueet: kasvot, päänahka, kaula ja dekoltee, olkavarret, kädet, reidet, takapuoli, vatsan alue sekä rinta.

Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla events@kauneusakatemia.fi.

 

 

Ostoskori
There are no products in the cart!
Välisumma
0,00 
Yhteensä
0,00 
Jatka ostoksia
0