Siirry sisältöön

Elokuun aikana tulossa ammattilaisille suunnattuja ONLINE täydennyskoulutuksia!

STAY TUNED!

Euroopan kuumimmat hoidot nyt Suomessa!

Helsinki Beauty Sparkle on kaksipäiväinen kauneusalan ammattitapahtuma Helsingin keskustassa. Päivien aikana keskitymme kahteen uuteen hoitokokonaisuuteen ja tarjolla on paljon tietoa ja oppia.

 

Hyaluron Pen medical pro

To 25.10.2019 klo 17-21

Hyaluron Pen medical pro on uusi neulaton täyteainehoito JUONTEIDEN TÄYTTÖÖN ja HUULIEN MUOTOILUUN. Tule mukaan kuulemaan uusinta tietoa hyaluron täyteainehoidoista, hyaluron fillereistä ja katsomaan NON STOP demohoitoja.

Meillä on kunnia saada vieraaksemme alan todellinen ammattilainen Salvatore de Caro Italiasta. Hän on fillereiden asiantuntija ja työskentelee Xcelens ja Jalor tuotteiden parissa. Mukana on myös Hyaluron Pen medical pron luoja ja kehittäjä Liina Jokinen. Illan aikana kuulemme lisäksi Kerli Jakobssonin vinkit valokuvaukseen ja siihen miten tuot työsi myyvästi esille.

Hyaluron Penillä voidaan viedä tarvittava määrä täyteaineita tai hoitavia seerumeita neulattomasti ja paikallisesti ihoon sekä lisätä volyymia kasvoihin esimerkiksi hyaluronihapolla. Hyaluronihappo johdetaan ihoon ilmapaineen avulla juuri sitä varten kehitetyllä laitteella. Toimenpide on lähes kivuton ja tulos on luonnollinen.

ILMOITTAUDU mukaan sähköpostilla events@kauneusakatemia.fi.

 

Mesoskinline

Pe 26.10.2019 klo 15-20

Ei-invasiivinen mesoterapia on kattava vaihtoehto perinteiselle mesoterapialle. Tässä vaikuttavaa ainetta lisätään ihonalaiseen kudokseen useiden mikronystyröiden avulla sen sijasta, että sitä injektoidaan neulalla. Tule kuulemaan Mesoskinline hoidoista ja katsomaan NON STOP demohoitoja.

Mukana meillä on luennoimassa Mesoskinlinen luoja ja perustaja, kauneudenhoidon edelläkävijä Aleksandra Kjaersfeld Tanskasta sekä Suomen edustaja Liina Jokinen.

Hoidolla on ihanan rentouttava vaikutus, ja jälkeenpäin asiakas tuntee olevansa raikas, koska verenkiertoa on stimuloitu ja happea ja ravinteita on kuljetettu soluihin. Hoitotavoite: kivuton menetelmä ryppyjen hoitoon ja ihon kiinteyttämiseen. Hoitoalueet: kasvot, päänahka, kaula ja dekoltee, olkavarret, kädet, reidet, takapuoli, vatsan alue sekä rinta.

Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla events@kauneusakatemia.fi.

 

 

Tietoa ei-invasiivisesta mesoterapiasta 
Ei-invasiivinen mesoterapia on kattava vaihtoehto perinteiselle mesoterapialle, jossa vaikuttavaa ainetta lisätään ihonalaiseen kudokseen useiden mikroneulan punkturointien avulla sen sijasta, että sitä injektoidaan.
 Mikä on ei-invasiivinen mesoterapia?
 Ei-invasiivisen mesoterapian aikana aktiiviset aineet (erityyppiset geelityypit) työnnetään kudokseen eri menetelmillä.  
 lasertekniikka sähköiset impulssit erityiset meso-moduulit mikro-neula (derma-kynä, iho-kynä, telat ja vastaavat)  
 Hoidolla on mukava rentouttava vaikutus, ja jälkeenpäin asiakas kokee samanlaiset tunteet kuin hyvän hieronnan jälkeen. 
  Asiakas tuntee olevansa raikas ja rento, koska verenkiertoa stimuloidaan ja happea ja ravinteita on kuljetettu soluihinsa.
 He tuntevat kirjaimellisesti, että heidän energiatasonsa on palautettu. 
Hoitotavoite: Ei-invasiivinen mesoterapia on tehokas ja kivuton menetelmä hoitomuotojen, ryppyjen hoitoon ja ihon kiinteyttämiseen. 
Mitä alueita hoidetaan noninvasiivisella mesoterapialla?
 kasvot 
päänahka 
kaula ja dekoltee 
olkavarret
 kädet 
reidet (edessä ja takana) 
takapuoli 
vatsan alue
 rinta 
Kuinka ei-invasiivinen mesoterapia vaikuttaa ryppyihin ja ikääntyvään ihoon?
 Kun ruumiissa ei ole invasiivista mesoterapiaa, voit odottaa seuraavaa: parannukset ihonalaisessa mikroverenkierrossa ja aineenvaihdunnassa helpompi imukudoksen virtaus ja myöhemmin vähentävä selluliitti lisääntynyt rasvan menetys (käsiteltyjen osien vähentyminen) lihasten stimulointi ja kollageenin muodostumisen stimulointi merkittävä ihoa kiinteyttävä kudoksen uudistuminen venytysmerkkiin tai arpiin hiuskasvun stimulointi ja passiivisten hiusrakkuloiden aktivoituminen, samoin kuin hiustenlähtön lopettaminen ilman sivuvaikutuksia 
Ryppyjen ja ikääntyvän ihon ei-invasiivisilla mesoterapiahoidoilla voit odottaa: lisääntynyt kollageenin ja elastiinin tuotanto kosteus, sävyntäminen ja ihon yleinen elvyttäminen detox ja suoja vapaita radikaaleja vastaan tasainen ihon sävy (pigmenttipisteille) ekspressioviivojen nopea ja merkittävä vähentäminen silmien alla olevien laukkujen selvä väheneminen 
 Mitä hyötyä ei-invasiivisesta mesoterapiasta on?
 kivuton, mukava ja rentouttava hoito asiakkaalle ei ole erityisiä jälkipalveluita koskevia rajoituksia tai vaatimuksia ei mustelmia tai muita ei-toivottuja jälkiä mesoterapiasta iho paranee ilman pitkiä odotusaikoja; asiakas voi käyttää mineraalimeikkiä heti hoidon jälkeen 
Hoitokuuri ja hoitojen lukumäärä?
 5-vaiheinen hoitokurssi mesoskinline®-tuotteilla  
 Puhdista iho MESO PURE PEEL -peelillä 
Puuduta tarvittaessa MESO PAIN REDUCE -voiteella 
Käsittele mesoskinline® MESO COCKTAIL 
Viimeistele MESO ANTI-AGE MASKilla 
Suojaa iho MESO-lifting ja protect tuotteella  
 Suosittelemme suorittamaan seuraavia sarjahoitoja: 
  8-10 hoitoa (yli 50-vuotiaat asiakkaat)
 6-8 hoitoa (yli 40-vuotiaat asiakkaat)
 4-6 hoitoa (yli 35-vuotiaat asiakkaat) 
3-4 hoitoa (yli 25-vuotiaat asiakkaat)
 
Hoidot tehdään välillä 7-10 vuorokauden tauolla ihon herkkyysasteesta riippuen.   Nopeampien tulosten saavuttamiseksi voidaan suorittaa kaksi hoitoa viikossa (vain iholle, jolla on luonnollisesti nopea paranemisprosessi ja joissa hoidot suoritetaan käyttämällä muovimoduulia ) 

  Ylläpito 3-6 kuukauden välein . Vinkkejä parempaan ylläpitoon ja kotihoitoon: Levitä voidetta 50+ "Meso Lift and Protect" -suojainta ympäri vuoden välttääksesi ikääntymismerkkien lisääntymistä auringon johdosta . 
Levitä kuori viikoittain Meso Pure Peel -lapuilla varmistaaksesi ihon uusimisen ja stimuloimaan kollageenin muodostumista solujen rakennuspalikkana. 
Käytä sopivaa meso-cocktailia seerumia yövoiteen alla.
 Tämä säilyttää samojen vaikuttavien aineiden siirtymisen kuin sarjahoidon aikana ja siten kaksinkertaistaa niiden vaikutuksen Kenelle tämäntyyppinen hoito on?
 Hoito sopii sekä miehille että naisille ilman terveysongelmia. Ennen hoitoa asiakasta pyydetään varaamaan lyhyt neuvottelu terapeutin kanssa mahdollisista vasta-aiheista.
Ostoskori
There are no products in the cart!
Välisumma
0,00 
Yhteensä
0,00 
Jatka ostoksia
0