Siirry sisältöön

Nyt on koulutukset taas kovassa vauhdissa, varaa paikkasi pian!

Kauneusalan koulutukset

Ammattitaitomme on korkea ja haluamme jakaa sitä kanssasi. Tarjoamme kauneudenhoidon täydennyskoulutuksia vahvalla kokemuksella ja intohimolla alaan. Koulutuksemme ovat monipuolisia ja vaihtoehtoja on runsaasti. Koulutuksissa haluamme mahdollistaa unelmien täyttymistä sekä viedä kauneusalan osaamista ja uusia trendejä eteenpäin. Opetus tapahtuu pienryhmissä ja panostamme henkilökohtaiseen opastukseen. Keskitymme yksityiskohtiin, koska juuri pienet yksityiskohdat tekevät paremman ja kestävämmän lopputuloksen.

Pyrimme koulutuksissa huomioimaan opiskelijoiden persoonat ja erilaiset oppimistavat. Toteutamme koulutukset henkilökohtaisina oppimispolkuina, jotta varmistamme uuden oppimiseen ja sen sisäistämisen. Koulutuksen jälkeen olemme mielellämme tukena ammattitaitoa kehittämässä ja koulutusta seuraa itsenäinen harjoitteluvaihe. Harjoitteluvaiheen jälkeen voit veloituksetta sertifioitua ammattilaiseksi.

Kaikilla kouluttajillamme on kattava työkokemus usean vuoden ajalta. Laitamme koulutuksissa itsemme likoon ja annamme oman työkokemuksemme ja pitkän ammattitaitomme oppilaan käyttöön. Meille on kunnia-asia, että koulutuksistamme valmistuu huippuammattilaisia, jotka menestyvät omalla alallaan. Koulutuksen jälkeen et jää yksin oppien kanssa, vaan saat taustatukea ja kannustavan yhteisön tueksesi. 

Tutustu koulutussisältöihimme ja valitse itsellesi parhaiten sopiva vaihtoehto!

Laajenna osaamistasi ja varaa heti paikkasi koulutukseen!

Katso tulevat koulutukset sivulta Koulutuskalenteri.

Huomioithan, että koulutukset voi maksaa osamaksulla.

Koulutukset

Tilaa Kauneusakatemian uutiskirjeUutisia kauneusalan ammattilaisille ja alasta kiinnostuneille
Ostoskori
There are no products in the cart!
Välisumma
0,00 
Yhteensä
0,00 
Jatka ostoksia
0