Siirry sisältöön

Elokuun aikana tulossa ammattilaisille suunnattuja ONLINE täydennyskoulutuksia!

STAY TUNED!

Kestopigmentointi

Kestopigmentoinnin tarkoituksena on korostaa omia piirteitä turvallisella ja hygienisellä menetelmällä.

KestopigmentointiKestopigmentointi helpottaa jokapäiväistä elämää ja nopeuttaa päivittäisiä meikkausrutiineja. Se on myös hyvä ratkaisu tilanteisiin, joissa et voi käyttää meikkiä, kuten harrastaessa liikuntaa, mutta haluat silti näyttää huolitellulta ja edustavalta. Jos koet meikkaamisen hankalaksi tai et voi allergisista tai muista syistä käyttää meikkiä, kestopigmentointi on hyvä vaihtoehto. Kestopigmentoinnilla voidaan myös korjata arpia, epäsymmetrisyyksiä tai häivyttää pigmentti- ja vitiligoläiskiä.

labina-logoKestopigmentointia tehdään yleensä kulmiin sekä silmän- ja huultenrajoihin kasvojen omia piirteitä ja värejä mukaillen. Kestopigmentoinnin sävyt ja muodot käydään aina etukäteen läpi asiakkaan kanssa ja ennen pigmentointia asiakas hyväksyy suunnitelman. Pigmentointi suuunnitellaan aina näyttämään mahdollisimman luonnolliselta.

Kestopigmentointi tehdään käsityönä, joten kaikilla kestopigmentoijilla on oma tyylinsä ja kädenjälkensä. Ennen pigmentointiin menoa kannattaakin tutustua kestopigmentoijan edellisiin kestopigmentointitöihin, jotta tiedät mitä odottaa.

kestopigmentointi-kulmatKestopigmentointi tehdään väripigmentin avulla. Se pysyy ihossa 1-3 vuotta ihotyypistä riippuen. Kuivaihoisilla kestopigmentointi pysyy yleisesti ottaen kauemmin kuin rasvaisissa ihotyypeissä. Kestopigmentointia voisi kuvailla tekniikaltaan kevyeksi tatuoinniksi. Sitä ei kuitenkaan tehdä yhtä syvälle kuin tavallista tatuointia, vaan väri viedään vain ihon ylempiin kerroksiin. Kestopigmentointiin käytetään kertakäyttöisiä steriilejä neuloja, ja erityisesti tähän tarkoitukseen valmistettuja väriaineita. Käsittely joudutaan aina tekemään kahdesti, jotta saadaan pysyvä lopputulos. Toinen käsittely tehdään noin kuukauden päästä ensimmäisestä käsittelykerrasta, ja se kuuluu yleensä kestopigmentoinnin kokonaishintaan. Ennen kestopigmentointia käsiteltävälle alueelle levitetään puudutusaineita yksilöllisen tarpeen mukaan, mutta käsittely voi silti nipistellä ja kutittaa.

Heti käsittelyn jälkeen sävyt näyttävät tummemmilta kuin miltä lopputulos tulee myöhemmin näyttämään. Kestopigmentointi ei vaadi erityistä hoitoa pigmentoidun alueen parannuttua. Käsittelyn jälkeen pigmentoiduissa kohdissa saattaa ilmetä lievää punoitusta, hilseilyä, turvotusta ja rupea. Meikkausta tulisi välttää ensimmäisinä pigmentoinnin jälkeisinä päivinä. Viikon ajan on lisäksi syytä välttää aurinkoa, saunaa ja voimakasta hikoilua.

Kestopigmentointi sopii melkein kenelle tahansa, mutta sitä ei suositella kaikille lääketieteellisistä syistä. Mahdollisia esteitä kestopigmentoinnille voivat olla:

 • puudutusaineallergia
 • sokeritauti
 • verenohennuslääkitys
 • verenvuototauti
 • Raskaus ja imetys (Itse pigmentoinnin teko on turvallista ja tuotteet joita käytetään ovat turvallisia, mutta jos alue tulehtuu voi tulehdus siirtyä sikiöön tai imetyksen välityksellä lapseen.)
 • flunssa tai muu tulehdus
 • herpes
 • hiv
 • hepatiitti
 • keloidi(taipumus arpikudoksen liikakasvuun)

Jos on altis huuliherpekselle, huulia pigmentoitaessa estolääkitys tulisi aloittaa lääkärin ohjeen mukaisesti 2-4 päivää ennen pigmentointia. Silmätulehduksen jälkeen on syytä odottaa vähintään kaksi viikkoa ennen kestopigmentointia.

Katso kestopigmentoinnin hinnasto Hoitola-sivultamme.

Kestopigmentoinnin koulutus

Kauneusakatemian kestopigmentoinnin koulutus sisältää 3 osiota:

 • Perfect Brow Workshop kulmat(3D karvateknikka + varjostus ja Sumukulmat)
 • linerit (Lashliner, Eyeliner ja Shadowliner)
 • huuleet (Softline ja Akvarelli liukutekniikka koko huulille)

Olemme ylpeitä ammattitaidoistamme ja haluamme jakaa sitä kanssasi. Tarjoamme kauneudenhoidon täydennyskoulutuksia vahvalla kokemuksella ja intohimolla alaan.

Koulutuksemme ovat monipuolisia ja vaihtoehtoja on runsaasti.

Kestopigmentoinnin koulutuksista voi valita juuri omaan osaamisen ja tarpeiden mukaisen koulutuksen. Aina voi myös kysyä oma tarjousta toiveiden pohjalta niin suunnittelemme juuri sinulle sopivan.

Koulutushinnat sisältävät:

 • teoria oppimateriaalin
 • asiakassopimuspohjat ja kotihoito-ohjeet sähköisesti
 • kaikki koulutuksessa käytettävät tarvikkeet
 • kulmamittaustyökalun ja piirtokynät
 • harjoituslateksin kotiin
 • 6 työtä malleille
 • lounaan ja kahvin

Koulutuksissa haluamme mahdollistaa unelmien täyttymistä sekä viedä kauneusalan osaamista ja uusia trendejä eteenpäin.

LaLabina kestopigmentointilaitteet

LaLabina-kestopigmentointilaitteet mahdollistavat nykypäivän vaatimusten mukaisen työskentelyn ja lopputuloksen.

Opetus tapahtuu pienryhmissä ja panostamme henkilökohtaiseen opastukseen. Keskitymme yksityiskohtiin, koska juuri pienet yksityiskohdat tekevät paremman ja kestävämmän lopputuloksen. Pyrimme koulutuksissa huomioimaan opiskelijoiden persoonat ja erilaiset oppimistavat.Toteutamme koulutukset henkilökohtaisina oppimispolkuina, jotta varmistamme uuden oppimiseen ja sen sisäistämisen.

Koulutuksen jälkeen olemme mielellämme tukenasi. Kaikilla kouluttajillamme on kattava työkokemus usean vuoden ajalta. Laitamme koulutuksissa itsemme likoon ja annamme oman työkokemuksemme ja pitkän ammattitaitomme oppilaan käyttöön. Meille on kunnia-asia, että koulutuksistamme valmistuu huippuammattilaisia, jotka menestyvät omalla alallaan. Jokaisesta koulutuksesta saat diplomin. Koulutuksen jälkeen et jää yksin oppien kanssa, vaan saat taustatukea ja kannustavan yhteisön tueksesi.

Paikkasi koulutukseen voit ostaa verkkokauppamme Kestopigmentointi-osaston kautta.

Ota rohkeasti yhteyttää, kerromme mielellämme lisää

Kauneusakatemia Liina Jokinen
liina@kauneusakatemia.fi
0400 105 665

Tilaa Kauneusakatemian uutiskirjeUutisia kauneusalan ammattilaisille ja alasta kiinnostuneille
Ostoskori
There are no products in the cart!
Välisumma
0,00 
Yhteensä
0,00 
Jatka ostoksia
0