Siirry sisältöön

Elokuun aikana tulossa ammattilaisille suunnattuja ONLINE täydennyskoulutuksia!

STAY TUNED!

Mikroneulaus

Uutta Kauneusakatemiassa – Mikroneulaus – Hoidot, koulutukset ja maahantuonti

Mitä on mikroneulaus?

Mikroneulaus-terapiaa käytetään anti-aging hoidoissa, aknearville, raskausarville sekä muille arville. Kasvojen ja kaulan alueen juonteille ja rypyille sekä auringon vahingoittamalle iholle. Sillä voidaan hoitaa hyperpigmentaatiota sekä arpijuovia ja siitä saadaan apua myös hiustenlähtöön sekä miehille että naisille.

Enpitsu vs. perinteinen roller

Enpitsu mikroneulauslaite avaa ihoon noin 500- 750 mikrokanava per sekunti. Sen takia saa jopa 5 kertaa tehokkaampia ja parempia tuloksia kun perinteisella manualisella rollerilla.

Enpitsu-laite käyttää 12-neulaista neulapäätä ihon mikroneulaukseen ja laite reijittää ihon kohtisuoraan. Ihon neulaus simuloi kollageenin tuotantoa, samalla kun se luo ohuita kanavia ihoon. Kanavat voivat kuljettaa jopa 80 % enemmän tärkeitä ravintoaineita, mahdollistaen niiden kulkeutumisen syvälle ihon fibroblasteihin sekä ravitsemaan dermistä ja kantasolukerroksen soluja. Kun aktiiviaineet imeytyvät ihoon, iho elpyy ja sen uudistuminen nopeutuu.

Edistyksellinen kohtisuora ihon neulaus edistää arvetonta parantumista ja uudistaa kollageenia kudoksessa, samoin kuin monet invasiimisemmat hoitovaihtoehdot kuten Fraxel, IPL, laserhoidot sekä kemialliset kuorinnat – ilman negatiivisia sivuvaikutuksia ja pitkää palautumisaikaa.

Enpitsu mikroneulauslaite aiheuttaa vähemmän traumaa ja vaurioita ihoon sekä vähemmän kipua, turvotusta ja verenvuotoa kuin perinteiset mikroneulausrullat, joten se on turvallisempi ja  tehokkaampi vaihtoehto ihon mikroneulaukseen.

Kertakäyttöiset neulat vähentävät tulehduksen riskiä, ja säädettävä neulan pituus takaa yksilöllisen hoidon. Enpitsu laitteella voidaan hoitaa sekä vahvoja että herkkiä ihoalueita, kuten silmänympärystä, huulia ja nenää.

Enpitsu mikroneulauksen edut:

 • aiheuttaa vähemmän kipua, turvotusta ja verenvuotoa kuin perinteinen mikroneulaus rolleri.
 • voidaan hoitaa tehokkaasti kaikki kasvojen osat, kuten silmänympärysiho, huulten ympärysiho.
 • Kohtisuoran asennon ansiosta neulat lävistävät tehokkaasti jopa arvet ilman verenvuotoa.
  Säädettävä neulan pituus mahdollistaa eri ihoalueiden täsmällisen hoidon.

Täydellinen imeytyminen

Mikroneulauskone tekee ihoon pieniä mikroreikiä. Tämä stimuloi ihon kollageenin ja elastiinin tuotantoa luonnollisella tavalla.

Ihoon syntyvien mikrokanavien kautta iholle levitettävät terapeuttiset seerumit myös imeytyvät huomattavasti paremmin ja vaikuttavat siis merkittävästi ihon kuntoon.

Useat kliiniset tutkimukset todistavat, että seerumit imeytyvät jopa 1000 kertaa paremmin neulauksen jälkeen. Tutkimukset oat myös osoittaneet, että neulaus paksuntaa ihoa tasaisemmin ja nopeammin kuin muut ihon pintaa uudistavat menetelmät, kuten IPL- tai muut hoidot.

Mikroneulauksen kolme tärkeintä etua:

 • Vallankumouksellista, se tekee saman työn kuin laser ja muut kuorivat hoidot, lisäämällä kollageenintuotantoa vahingoittamatta ihon pintaa.
 • Tehokasta: Vähintään yhtä tehokasta kuin laser-hoito, IPL- tai muut konehoidot, mutta edullisempi.
 • Turvallista: Veitsetön ja ei-kuorivat tarkoittavat myös anteeksiantava ja ihoystävällinen hoito. Iho palautuu hyvin nopeasti ja riski komplikaatioille on minimaallinen.

Milloin Mikroneulaus?

 • Ihon jäntevyyden ja elastisuuden parantamiseen
 • Ikäryppyihin ja juonteisiin
 • Auringon vaurioittamalle iholle
 • Ikä-ja pigmenttiläiskiin
 • Suurihuokoiselle ja epäpuhtaalle iholle
 • Kuivalle iholle
 • Arpien häivyttämiseen(akne)

Hoito sopii kaikille ihotyypeille.

Sarjahoitona

Iho on huomattavasti kirkkaampi, tasaisempi, pehmeämpi ja uudistuneemman näköinen jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen, mutta parhaat tulokset saavutetaan kuuden kerran hoitosarjalla. Sarjahoitoja suositellaan n 2-3 viikon välein.

Kotihoito-ohjeet

Mikroneulauksen jälkeen on vältettävä kosketusta ihoon. Älä koske ihoon kahteen (2) tuntiin hoidon jälkeen. Käsissä saattaa olla bakteereita, jotka saattavat aiheuttaa infektioita.

Samana päivänä on vältettävä

 • välittömästi hoidon jälkeen koskettelua hoidetulle alueelle
 • hikoilua esim. jumppaa
 • iholle ei laiteta hoitotuotteita eikä meikkiä samana päivänä
 • vältettävä aurinkoa
 • saunaa, höyryä

Seuraavana päivänä voit laittaa normaalit hoitotuotteet sekä meikkiä normaalisti.

Ihon kosteuttaminen mikroneulaushoitojen jälkeen on tärkeää

Herkkyys ja ihon punoittaminen hoidon jälkeen

Saatat kokea hoidon jälkeen ihon herkistymistä erilaisille tuntemuksille. Nämä ovat merkkejä siitä, että mikroneulat ovat läpäisseet ihon ylimmän kerroksen. Iho voi myös punoittaa. Ihon punoitus on toisilla lievempää, toisilla saattaa olla voimakastakin.

Neulauksen reiät umpeutuvat täysin 15-60 minuutissa ihosta riippuen. Ihon punoitus häviää normaalisti muutamassa tunnissa hoidon jälkeen. Ihon pitäisi tuntua normaalilta viimeistään seuraavana päivänä.

Mikroneulaus ja kosmetiikka

Mikroneulauskone on ihonhoidon väline, joka väliaikaisesti rei’ittää ihon ylimmän kerroksen.

Suosittelemme hoitojen yhteydessä käytettäväksi vain ihonhoidon ammattilaisen valitsemaa kosmetiikkaa. Syy on hyvin yksinkertainen. Useimmat ihonhoitotuotteet ovat harmittomia ehjälle iholle käytettynä. Kun neulaushoidossa ihoon tehty suoria kanavia ihon alempiin kerroksiin, voi tuote aiheuttaa ennalta-arvaamattoman reaktion.

Maahantuonti, myynti ja koulutus

Kauneusakatemia Liina OY
Yrjönkatu 22 Pori, Kauppakeskus Bepop

Liina Jokinen
+358 400 105 665
liina@kauneusakatemia.fi

Tilaa Kauneusakatemian uutiskirjeUutisia kauneusalan ammattilaisille ja alasta kiinnostuneille
Ostoskori
There are no products in the cart!
Välisumma
0,00 
Yhteensä
0,00 
Jatka ostoksia
0