Copy of Hinnasto

Kasvohoidot

 

Kosteuttava kasvohoito 1h 15 min 75€

Janoiselle, kiristävälle ja kosteutta kaipaavalle iholle soveltuva kosteuskylpy, joka tuo lempeää pehmeyttä ja tasapainoa pitkäksi aikaa ihollesi.

Tämä tuote ostettavissa verkkokaupassa. Maksa vaikka erissä. Muista varata erikseen aika. 

VARAA AIKA 

 

Herkän ihon kasvohoito 1h 30min 98€

Rauhoittava ja hellä hoito herkistyneelle ja punoittavalle iholle. Sisältää hellavaraisen ultraääni kuorinnan. Rentouttava hoitokokonaisuus vähentää ihosi stressiä ja vahvistaa ihoa, jolloin se suojautuu paremmin herkistäviltä tekijöiltä. Erinomainen couperosa iholle.

Suosittelemme lisäpalveluna ultrasound laitehoitoa mikä vahvistaa ihoa ja rauhoittaa voimakkaasti +20€

VARAA AIKA

 

Suojava kasvohoito 1h 15 min 78€

Elinvoimaa ja heleyttä väsyneelle iholle. Palauttaa ihon hehkun ja heleyden. Sopii erinomaisen hyvin ns. booster hoidoksi vuodenaikojen vaihtuessa.

VARAA AIKA

 

Ihonpuhdistus 1h 45 min 98€

Perinteinen ultraääni/timanttihionta ihonpuhdistus, joka kuorii ja syväpuhdistaa ihosi hellästi ja kivuttomasti. Sisältää kuorinnan, syväpuhdistuksen, tehoaineen imeytyksen ja naamion. Sisältää tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen.

VARAA AIKA 

 

 

 

Erikoiskasvohoidot

 

Mesoskinline neulaton tehohoito kasvoille 1 h 30min 140€

Ei-invasiivinen mesoterapia on erityisesti suunniteltu ikääntymisen ehkäisemiseksi. Tämä hoito puhdistaa ja kuorii, kosteuttaa ja suojaa. Hoito vähentää ja siloittaa juonteita, pienentää ihonhuokosia. Se vahvistaa ja ravitsee sekä stimouloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Hoito tasapainottaa talin eritystä sekä lisää pintaverenkiertoa. Tulokset nähtävissä jopa yhden hoitokerran jälkeen. 

Ei jälkihoitoa. Iho heleytyy välittömästi.
Myös nuorelle iholle oma Fresh Vitamin seerumi joka suojaa ja kosteuttaa.

Suosittelemme parhaan lopputuloksen saamiseksi yhdistämään tähän myös kaula/dekoltee alueen hoidon +40€ Lisäpalveluna myös neulaushoito juonteille ja arville +30€ tai happohoito +40€.
VARAA AIKA

 

Mesoskinline tehokas happococtail- hoito kasvoille 1 h 30min 105€

Valitsemme juuri sinun ihon tarpeisiin sopivan coctailin. Suosittelemme hoitoa akneiholle, epäpuhtaalle, rasvoittuvalle iholle. Myös pigmentti muutoksiin.

VARAA AIKA

 

ENPITSU mikroneulaus + happokuorinta kasvoille 1h 45 min 155€

Mikroneulausta käytetään anti-age hoidoissa, aknearville, raskausarville sekä muille arville. Kasvojen ja kaulan alueen juonteille ja rypyille sekä auringon vahingoittamalle iholle. Sillä voidaan hoitaa hyperpigmentaatiota (maksaläiskiä) sekä arpijuovia. Enpitsu mikroneulauslaite avaa ihoon noin 500-750 mikrokanava per sekunti. Parhaat tulokset saadaan aikaan sarjahoidolla.

VARAA AIKA

 

ENPITSU PLUS mikroneulaus+ elektroporaatio + happokuorinta 1h 45min 175€

Tämä on yhdistelmahoito neulallisesta ja neulattomasta mesoteraapiasta. Neulojen lisäksi aktiiviaineet imeytetään myös sähkön avulla. Mikroneulausta käytetään anti-age hoidoissa, aknearville, raskausarville sekä muille arville. Kasvojen ja kaulan alueen juonteille ja rypyille sekä auringon vahingoittamalle iholle. Sillä voidaan hoitaa hyperpigmentaatiota (maksaläiskiä) sekä arpijuovia. Enpitsu mikroneulauslaite avaa ihoon noin 500-750 mikrokanava per sekunti. Parhaat tulokset saadaan aikaan sarjahoidolla. Parhaisiin tuloksiin suositellaan yhteensä 3-5 hoidonkertaa 1-2 viikon välein.
VARAA AIKA

 

 

 

Kestopigmentoinnit

 

Sumukulmat 390€ 

Lashliner /ripsientyvitäyttö 350€ 

Eyeliner 425€
Shadowliner sumu 475€

Huulet Akvarelli (rajat+ varjostus) 525€ 

Kaikki hinnat sisältävät 2 käyntikertaa.

3. kerta tarvittaessa 90€ 

Vuosivahvistus 190€ (vain meidän tekemille pigmentoinneille! Alle 2 vuotta vanhat)

VARAA AIKA

 

 

 

Esteettiset hoidot

 

Planoplas plasmapen hoito 2h 350€

Silmäluomien kiinteytys ilman kirurgiaa.

Ajan kuluessa ihomme elastisuus ja kimmoisuus vähenee. Raskaat silmäluomet eivät ole pelkästään esteettinen haitta –vaan monet kärsivät päänsärystä, silmien kirvelystä, väsymisestä sekä näkökentän pienenemisestä.

Kirurginen silmäluomileikkaus on suuri operaatio, josta monet ongelmasta kärsivät kieltäytyvät peläten mm. pitkää palautumisaikaa tai mahdollista arpeutumista.

Planoplas®-plasmakynähoito tarjoa meille hellävaraisen vaihtoehton ja nopean toipumisen verrattuna silmäluomileikkauksille!

VARAA AIKA

 

HYALURON PEN täyteainehoito 1 h alk. 290€

Hyaluron Pen medical pro täyteainehoito on nopea, kivuton ja neulaton hoito ilman pitkiä toipumisia. Hyaluronihappo johdetaan ihoon korkean paineen avulla, juuri sitä varten kehitetyllä koneella. Hoitaja auttaa sinua aina valitsemaan optimaalisimman täyteaineen ja määrän haluamaasi tulokseen.

Hoitoalueina huulien kevyt muotoilu ja suunympärys juonteet.

VARAA AIKA

 

Sairaanhoitajan toteuttama juonteiden-huulientäyttö neulalla 1h alk. 320€

Käytämme hoidossa laadukkaita ja turvallisia hyaluronihappo täyteaineita. Hoito sisältää aina puudutusaineen!

Neulalla tehtävät täyteainehoito tulokset on pidemmänkestoisia kuin neulattomassa. Voidaan tasoittaa syvempiäkin juonteita tehokkaasti. Hoitokokonaisuus suunnitellaan aina paikanpäällä ja täyteainemäärät sovitaan paikanpäällä tarpeen mukaan.

VARAA AIKA 

 

 

Kynsistudio & Käsihoidot

 

Rakennekynnet 95€ 

Omien kynsien geelaus 75€ 

Geelikynsihuolto alk. 75€ 

Kestolakkaus (Geelilakkaus) 55€

Manikyyri 25€ 

Manikyyri & parafiini 35€ 

Spa manikyyri 45€

Lisäpalveluna erikoiskoristelu 0,5h alk. 15€

VARAA AIKA

 

 

Hoidot jaloille

 

Perinteinen 1h 30min 75€

Perinteinen jalkojen hoito sisältää pehmittävän kylvyn, kovettumien poiston, kynsien ja kynsinauhojen hoidon, kevyen hieronnan sekä halutessasi lakkauksen.

Untuva jalat 2h 105€

Ainutlaatuinen hoitokokonaisuus sinulle, jonka jalat ansaitsevat vain parasta. Hoito sisältää perinteisen jalkahoidon lisäksi kuorinnan polviin asti ja hoitavan naamion jaloillesi. Hoidon aikana tarjoilemme hedelmiä, smoothien tai lämpimän juoman.

VARAA AIKA

 

 

Ripset & Kulmat

 

Uusi volyymiripsipidennys 120€ 

Uusi klassinen ripsipidennys 100€ 

Perus ripsihuolto 65€ 

Iso ripsihuolto 75€

Ripsien kestovärjäys 21€ 

Kulmien kestovärjäys ja muotoilu 21€ 

Ripsien ja kulmien kestovärjäys ja muotoilu 34€

Ripsien kestotaivutus / Lashlift (sis. kestovärin) 89€ 

Kulmien laminointi (sis. kestovärin ja muotoilun) 55€

VARAA AIKA

 

 

Karvanpoistot sokerilla

 

Ylähuuli/leuka 12€ 

Koko kasvot 29€ 

Sääret 41€ 

Reidet 49€ 

Kainalot 28€

VARAA AIKA