Välitämme sinusta ja hyvinvoinnistasi. Haluamme tarjota vain parasta, jotta sinä voit hyvin.

Haluan vastaanottaa Kauneusakatemian uutiskirjeen.

Koulutus

Ammattitaitomme on korkea ja haluamme jakaa sitä kanssasi. Tarjoamme kauneudenhoidon täydennyskoulutuksia vahvalla kokemuksella ja intohimolla alaan. Koulutuksemme ovat monipuolisia ja vaihtoehtoja on runsaasti. Koulutuksissa haluamme mahdollistaa unelmien täyttymistä sekä viedä kauneusalan osaamista ja uusia trendejä eteenpäin. Opetus tapahtuu pienryhmissä ja panostamme henkilökohtaiseen opastukseen. Keskitymme yksityiskohtiin, koska juuri pienet yksityiskohdat tekevät paremman ja kestävämmän lopputuloksen.

Pyrimme koulutuksissa huomioimaan opiskelijoiden persoonat ja erilaiset oppimistavat. Toteutamme koulutukset henkilökohtaisina oppimispolkuina, jotta varmistamme uuden oppimiseen ja sen sisäistämisen. Koulutuksen jälkeen olemme mielellämme tukena ammattitaitoa kehittämässä ja koulutusta seuraa itsenäinen harjoitteluvaihe. Harjoitteluvaiheen jälkeen voit veloituksetta sertifioitua ammattilaiseksi.

Kaikilla kouluttajillamme on kattava työkokemus usean vuoden ajalta. Laitamme koulutuksissa itsemme likoon ja annamme oman työkokemuksemme ja pitkän ammattitaitomme oppilaan käyttöön. Meille on kunnia-asia, että koulutuksistamme valmistuu huippuammattilaisia, jotka menestyvät omalla alallaan. Koulutuksen jälkeen et jää yksin oppien kanssa, vaan saat taustatukea ja kannustavan yhteisön tueksesi. 

Tutustu koulutussisältöihimme ja valitse itsellesi parhaiten sopiva vaihtoehto!

Laajenna osaamistasi ja varaa heti paikkasi koulutukseen!

Tuotevaihtokoulutus
Kynsiteknikoille tarjoamme tuotevaihtokoulutuksen veloituksetta (edellyttää aloituspaketin ostamista).

Mereneid Sari -tuotekoulutus
Järjestämme Mereneid -sarjan tuotekoulutuksia. Koulutuksessa käymme huolellisesti läpi tuotteet ja niiden edut. Mereneid -sarja on todella ensiluokkainen ja toimiva.

Huomioithan, että osa koulutuksista maksetaan kahdessa osassa (kurssimaksu 1 ja kurssimaksu 2).

Maksutavat

Verkkokaupassamme on käytössä PayTrailin tarjoamat maksuvat.

Paytrail

Hae verkkokaupastamme

Näytetään kaikki 16 tulosta

0

Ostoskori